Hej!
idag var det blåsigt och kallt.
Vad kan passa bättre då än att vara i köket och laga lite mat.
När man bor på landet som vi gör har man ofta lyxiga varor i frysen.
Då tänker jag på det vilda köttet.
Idag blev det älgkalvbiffar.Blandat med lite fläskfärs.
Salt och kryddor,lök från egen odling.Ekologiska ägg.
Såsen fick en näve med torkade trattkantareller.
Ha en fortsatt bra dag!
Margareta
7 kommentarer:
Åhh detta ser riktigt smarrigt ut!
Smaklig Måltid!!!!
Kram Kathrine
Mmmmmm!
tycker jag känner doften ända hit!
ser helt underbart ut,har inte ens funderat på middag ännu...de blir så när de är lov man tar tiden som den kommer..inte dumt de heller!
önskar dig en härlig vecka trots blåsten!
kram wivi
Läckert ser det ut! Och ja visst vi som bor på landet kanske inte alltid tänker på hur lyxigt vi har det som har egna råvaror att tillaga av. Ibland längtar jag förstås till utbudet av andra läckerheter i butikerna och då handlas det lite "exotiskt" till helgen.
Ha en fin dag!
Kram Eva
Åh, så gott, jag kan nästan känna doften ända hit! Ja, baka och laga mat är särskilt härligt på landet tycker jag - det hör liksom ihop, särskilt när det är kallt ute! Svinkallt har vi också, usch, vart tog vårkänslan vägen!?
Kram
Lisa
Oj det ser gott ut.
Kram o ha en fin kväll.
Ninni
Älgkött. Mums. Supergott, och dina biffar är ju så närproducerat det kan bli.
Helt underbart.
Fy vad vi fryser, trots att det inte är så många grader. Men det blåser illa snålt.
kram elsamarianne
Doften av Ditt goda hemlagade når verkligen fram här genom bilderna, och mellan raderna :-)
Hoppas att ni alla därhemma har en fin kväller ~~~
KRAM,Eva
Skicka en kommentar