torsdag 29 juli 2010

Höganäs och Slottstallet

Hej alla!
I tisdags var vi på besök i Höganäs hos kusin Lasse och hans fru.Alltid trevligt att träffas.Lagom varmt var det , så Signe mådde bra också. Hon satt mycket i bilen som hon älskar. När vi kom hem på kvällen ville hon inte stiga ur.Men då får man locka med mat.
Vi åkte en tur till Slottstallet.En butik med mycket fint.Verkligen inspirerande både på gården och i butiken.Stilen i butiken är "lantliv".Några bilder därifrån:

På gården.
I ett av rummen nere.

Detta var ett annat rum. Sen finns det en övervåning med hur mycket som helst. Möbler,kläder,antika saker......
Inhandlade bara en tvål.Men det var mycket som jag skulle velat ha. Man får begränsa sig ibland.

En loppis hann vi också med. Den höga ljusstaken fyndades där.

Ha det bra!
Margareta

5 kommentarer:

elsamarianne sa...

Vilken härlig resa! Visst blir man sugen att shoppa när man kommer in i en sån affär. Men en tvål är väl helt ok? Jag gillar tvålar. En av favoriten är fransk med doft av små gröna tomater... men den får jag ha i tvättstugan för "vissa" tycker inte om doften...hi hi.
kram elsamarianne

Skogslyckan sa...

Ser verkligen mysigt ut, jag gillar Skåne jätte mycket. Tack gulliga Margareta för din kommentar, jag blir alldeles tårögd av alla fina jag fått idag! Förmodar att du åker på loppis till Mia igen på lördag. Jag missar det men hoppas på en underbar vecka i Norge. Ha det så bra! Kramar Pia

Fågel Blå sa...

Vilket ställe du vart på, dit skulle jag allt gärna vilja åka!
Förstår om det fanns mycket fint du ville ha där!
Tack för tipset!
Och så får ¨du ha en riktigt fin helg!
Kram Kathrine

Hagagården sa...

Hej
vilket underbart ställe du varit på.
kram o ha en fin dag.
ninni

Hjördis sa...

Tack för att ni kom till oss i Höganäs.Ni är alltid lika välkomna.Kul att vara med och titta på allt fint som finns i Slottstallet.Vi kan verkligen rekomendera er att åka dit. hälsningar Hjördis o Lasse.