torsdag 11 mars 2010

Hyllor i olika modeller

Hyllor kan man väl inte få för många av?Detta var det senaste tillskottet. En gammal hylla som jag köpte på Lustfyllt i helgen. Vacker grå färg och lagom slitage.Jag tycker mycket om den.


En liten hylla i hallen


I "finrummet" finns denna hylla . Tavlan har mamma målat.


Denna fina skapelse har jag köpt av Marie Vita ranunkler.Det var en vacker dag förra sommaren som hon hade en underbar loppmarknad.Hyllan var tillverkad av hennes man och hon har målat den.Jag tänker ofta tillbaka på den dagen.Här var det en hylla som går i vinkel i vardagsrummet. Den är ritad av mig efter inspiration från något reportage i en tidning.Tillverkad av en lokal snickare och jag har målat den.


Tallrikshylla i "serveringsgången" mellan vardagsrummet och finrummet.Farmors gamla kaffekopp och sockerskål med rosor. Kräftfatet tillverkat av Lena på Lustfyllt.Detta är från hallen. Denna hylla är i ek. Är från Norrgavel.En vacker dag var jag trött på ekfärgen,så då blev hyllan vit.Jag tycker bättre om den i denna skepnad.Tavlan som skymtar har mamma målat. Orginalkortet som hon målat av,står framför.Det är mer än 60 år sedanHär var det lite smått och gott på en hylla ovanför skrivbordet där jag sitter vid datorn.


Denna lilla sak har jag hittat på Erikshjälpen.Kostade nästan inget. En gammal bok som tillhört mormor får släppa till lite blad ibland när jag behöver pynta till det. I skålen ligger faktiskt julgranskulor som fått nytt skal av just denna bok.Jag kan ju låtsas att det är runda ägg nu när det snart är påsk.

Ja,det var en liten rundtur kors och tvärs i huset.

Vänligaste hälsningar från Margareta


5 kommentarer:

no47-mia sa...

Hej Tjejen!

Jaa, du.. Jag har två..fniss..
Men så många fina du har. Alla dessa vackra saker på.
Nu förstår jag var ditt målande kommer från.. Vilka fina tavlor hon målat!

Kram pådig vännen!
Mia

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Hej hopp i stugan!!

Vilka underbart fina hyllor du har!! Den Maries man gjort var super fin...(Att hon ville sälja den!!??... =)

Här är det bara bra...Har precis lärt mig att sticka vantar!! Dessvärre blev det barn storlek på dom efter tovning...ti-hi....=)
Måste prova lyckan igen!!

Stor kram på dig sötis!! Malin

Lisas torp sa...

Så många fina hyllor och så mycket fina saker du har på dem!

Ja, hyllor är verkligen användbara till mycket!
Lisa

vita drömmar och svarta tassar sa...

Åh! så många fina hyllor du har..men man kan ju inte få för många..Vi var oxå hos Marie på hennes loppis men vi var klart överens om att de var den finaste loppis vi varit på med bara fina saker..sådant längtar man till..
ha en bra helg
kram wivi

H sa...

Kan man få för mycket av hyllor? Svar ja. En massa bråte kan bli stående på dem. Hehehehehe!