lördag 27 februari 2010

Hemtrevnad i köket

Hej alla vänner!
Ett par bilder från köket så här en lördageftermiddag.Några brickor både till lyst och användning. Det är så roligt att använda de vackra gamla tingen. Har man dom framme så här på köksbänken så är det   mycket lättare att det används. Det fina keramikfatet har Lena på LUSTFYLLT gjort.Dom gamla besticken har alltid funnits på gården.Servetten på fatet är ett loppisfynd.

På arbetsbänken framför fönstret. Kolla in längst till hö.Ett litet nytillskott. En PAL.Har länge velat ha en så liten och smäcker radio. När så den fula stora radion inte ville vara med längre,så tog jag tillfället i akt.Tänk att kunna ha en radio som smälter in bland det andra.En annan dag ska jag visa ett stort radiospektakel som jag har uppe på andra våning..
Citronmeliss är en tacksam kryddväxt.Brukar klara sig någon månad om man vattnar och sköter om den och klipper skott förstås.
Det är ett bakbord från Lantlifs Anette som också står på bänken.Det är så tacksamt att ställa lite gamla kära saker där.Silverfat älskar jag.

Ha en fortsatt bra helg!
Jag jobbar i helgen. Blev så glad för alla kommentarer som jag redan fått i mina första inlägg.Så jag bara tyckte att jag måste lägga in ett par bilder idag också.

Vänligen Margareta

7 kommentarer:

Lisas torp sa...

Ja, visst är det härligt med gamla saker, som dessutom används, och även är vackra att se på!
Ja, lite grönt piggar alltid upp!

Vilken härlig bänk du har framför fönstret - man kan nog aldrig få för mycket av avställningsytor i ett kök!
Ha en fin kväll du också!
Kram
Lisa

Mia sa...

Hej Margareta!!
Vad roligt att du har börjat blogga!! Det är så roligt att se bilder från ert vackra hem!!
hoppas att allt är bra med er,vi ses snart!!
Kram Mia A

Anonym sa...

Hej vännen!
Vilken mysig blogg!! Va kul att du har tagit steget,du kommer att inspirera så många med erat underbara hem! Man blir ju själv lite sugen på att kanske börja blogga någon gång!Ha det så bra på jobbet i helgen!
Kram Camilla

no47-mia sa...

Hello!!!

Mmm..all denna ljuvliga keramik du har..Underbar..

Radiofonen passar sååå bra in i ditt härliga kök! Finfin är den!!

Ses i morgon vän!
Kraam..

Marie sa...

Suck, så många fina saker du har Margareta!!! Det där fatet från Lena är ju helt fantastiskt vackert och en sån där liten söt radio hade gärna fått flytta in hemma hos mig också.

Ha en bra vecka!
Kram Marie

no47-mia sa...

Ja, visst var det fint.. Och för den summan.. Ja, jag tror jag bara ska skrapa av den värsta färgen och låta den vara så ett tag..

Du får med ha en härlig ledig dag. Jag har vart och köpt Vinterkläder och snowboard kängor till ville nyss, inför deras resa. Var även inne på Ulfs Bokrea. Köpte mig två härliga Matböcker. Så fina bilder i dom så man bara döör.. hihi..


Stora kramen Mia

Anonym sa...

så fin ni har Margareta. ha det så bra
kram jane