söndag 6 juni 2010

Tiden går alldeles för fort just nu.Det är ju tur att dagarna är så långa och ljusa som dom är. Man får liksom några bonustimmar.Och så får man inte känna efter att man är trött förstås.Nu är det veckoslut igen.

Det gäller att passa på att plocka blommor.Liljekonvaljer på köksbordet.Kannan står på en söt linnelöpare som jag fick i veckan av Mia och Herman som var och hälsade på.


En bild från en vrå i köket, som omväxling av alla trädgårdsbilder.


Skänk i köket.


måste också visa lördagens fynd på Erikshjälpen. En korgstol så fin.Den ska få stå ute under det gamla äppelträdet.Jag har provsuttit där en liten stund och det var angenämt.


Även två vitmålade pinnstolar fyndade jag.Den ena får stå utanför lillstugan.Den andra har inte fått någon plats ännu.Men det brukar lösa sig.

Jag önskar alla en trevlig söndag med flaggan i topp!

Margareta

3 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Åhhh så underbara bilder från ditt paradis....
Fin löpare.... och stolen ser härligt ut!
Önskar dej en skön Söndag!
Kram Kathrine

No.47 Mia sa...

Men! Vilken fin stol! Nu blir jag lite avis igen det förstår du va.. Den passar ju perfekt där den står.. så rogivande att sitta där och titta på korna som går förbi..

Ha en skön dag i solen idag!

♥Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var fina köksbilder, jättefin skänk. Och liljekonvaljer är så fint, jag plockar alltid in det också. Det var en fin linnelöpare du fick, och korgstolen är så fin ute i trädgården.
Snart är nationaldagen slut.
Kram till dig
AnnaMaria